Motorrad Center Stockholm

OBS: Just nu har vi väldigt hög belastning på våra telefoner! Vi hoppas på er förståelse och ber er att gärna maila oss istället på info@motorradcenterstockholm.se. Tack!

Nya R 1250 GS och GSA!

- NYTT FRÅN 2020-10-12 -

Nya R 1250 GS och GSA 2021 är äntligen här och redo att beställas till nästa säsong!


Nyheterna kommer i form av nya färger och nya paketlösningar. Främsta visuella nyheten är den efterlängtade "40 years of GS" versionen som hämtat inspiration från R100GS Bumblebee från 1988. Paketet innehåller färg i Black storm Metallic, ram i matt svart, guldfärgat styre och fälgar, gul/svart sadel samt de nya frästa ventil- och bröstkåpa i Shadow-färg med gula inlägg.

HP-versionen som vi lärt känna från -19 och -20 års modell av GS och GSA försvinner till förmån för en annan välkänd beteckning - Rallye! Klassiska färger i Motorsport-anda, vit ram, guldiga ok, kort ruta i kombination med Rallye-sadel och borttaget centralstöd är standard. Med Passagerarkittet får man stor ruta, 2-delad sadel och centralstöd tillbaka.

Avslutningsvis har vi nöjet att presentera att det välkända Triple Black-paketet är tillbaka! Black Storm Metallic på de lackerade kåporna, Archant-grå ram, svart styre, bromsok, säte samt handskydd ingår.

R1250GSA -21 kommer att kosta från 184.995 kronor med frakt och hanteringskostnad inräknat.

R1250GS -21 kommer att kosta från 173.995 kronor med frakt och hanteringskostnad inräknat.

Produktionsreservation är aktiv från och med nu. Kontakta oss för att lägga en beställning.

tillbaka
BACK TO TOP