Motorrad Center Stockholm

Jobba hos oss

Vill du jobba med Sveriges starkaste team i branschen och i toppmoderna och nya lokaler?

Motorrad Center Stockholm är Sveriges största återförsäljare för BMW Motorrad. Vi är ett passionerat team som vill bryta alla mönster i branschen och visa att det går att hitta nya och spännande sätt att jobba på mot våra kunder. Vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar och se till att ett besök hos oss alltid är en positiv upplevelse.

Vi söker nu Lagerarbetare samt en erfaren motorcykeltekniker/mekaniker.


Lagerarbetare

Vi söker nu en lagerarbetare. Din centrala uppgift innefattar allt som har med lagerhanteringen att göra såsom uppackning av delar, utleveranser, förplock av delar till verkstadsjobb, returer och reklamationer, löpande inventering samt beställning av delar. Du kommer i stor utsträckning att arbeta självständigt men har daglig kontakt med vår kundmottagning, verkstad samt säljare.

Vi söker dig som:

 • Är noggrann och ordningsam
 • Har god datorvana
 • Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av WinAssist
 • Körkort

Vad vi förväntar oss av dig:
Då vi jobbar med en kort och intensiv högsäsong tror vi att du är stresstålig och energisk, klarar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat för våra kunder.

Du kommer att arbeta i ett starkt team så det är därför viktigt att du är en god lagkamrat som tar ansvar för hur din insats bidrar till teamet. Du arbetar självständigt men trivs även med att vara del i laget där alla arbetar mot samma mål.

Vad du kan förvänta dig av oss:
Anläggningen du kommer att jobba på är den i särklass modernaste motorcykelanläggningen i Norden. Vi har tre anläggningar men ser oss själva som en enda stor familj och det är därför viktigt för oss att hitta på roliga aktiviteter tillsammans då och då för att stärka teamkänslan. Vi månar om vår personal och jobbar aktivt för att alla ska trivas, både på arbetsplatsen och tillsammans.

Detta är en heltidstjänst, måndag-fredag 8-17.

Tycker du detta passar in på dig eller någon du känner? Ta då chansen och sök om du skulle vilja bli en del av vårt Team!
Skicka in din ansökan med en kort beskrivning av vem du är samt ditt CV till info@motorradcenterstockholm.seErfaren motorcykeltekniker till vår nya serviceverkstad i Södertälje

Just nu pågår arbetet med att färdigställa vår nya serviceanläggning belägen i Moraberg/Södertälje. Vårt mål är att tillhandahålla de i särklass mest moderna verkstäderna i Norden där vi erbjuder våra kunder och anställda en miljö präglad av professionalism och en hög servicenivå. DSMO-Center AB är auktoriserade för försäljning och service av BMW Motorrad, Ducati och Triumph. Vi jobbar idag med dessa premiumprodukter i våra tre befintliga anläggningar Motorrad Center Stockholm, Desmocenter och Triumph Stockholm Norr.
Vi månar om vår personal och erbjuder goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som känner en stolthet i yrket och vill vara med och sätta en ny standard i branschen.

Nödvändig kompetens, utbildning & erfarenhet för befattningen

 • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande.
 • Ytterligare utbildning/kurser är meriterande.
 • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift.
 • A-körkort är ett krav.

Ansvar & Arbetsuppgifter mc-tekniker

 • Service-och reparationsarbeten samt felsökning på motorcyklar
 • Viss kundkontakt där positiv attityd och professionalism står i centrum
 • Användande av diagnostikverktyg & teknisk mjukvara
 • Daglig samverkan med verkstadschef/kundmottagare för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål

Vad vi förväntar oss av dig:

Då vi jobbar med en kort och intensiv högsäsong tror vi att du är energisk, gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat för våra kunder. Du tycker om nya utmaningar samt har en vilja att vidareutvecklas i din yrkesroll. Du kommer att arbeta i ett starkt team så det är därför viktigt att du är en god lagkamrat som tar ansvar för hur din insats bidrar till teamet. Du arbetar gärna självständigt men trivs med att vara del i laget där alla arbetar mot samma mål.Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov i fokus. Du har känsla för service och kvalitet och inser därför vikten av långsiktiga och goda relationer.

Vad du kan förvänta dig av oss:

Vi värdesätter eftermarknaden väldigt högt och ser alltid till att förse våra tekniker med all den teknik och utrustning de behöver för att bibehålla den höga standard vi är så stolta över. Vi månar om vår personal och kommer därför se till att du får regelbunden utbildning. Vi har två anläggningar men ser oss själva som en enda stor familj och det är därför viktigt för oss att hitta på roliga aktiviteter tillsammans för att stärka teamkänslan. Tycker du detta passar in på dig eller någon du känner? Ta då chansen och sök om du skulle vilja bli en del av vårt Team!

Skicka in din ansökan med en kort beskrivning av vem du är samt ditt CV till: info@motorradcenterstockholm.se


BACK TO TOP